Un hotel din Mamaia, acuzat de israelieni ca-i trateaza pe evrei ca pe vremea Holocaustului

Un hotel din Mamaia, acuzat de israelieni ca-i trateaza pe evrei ca pe vremea Holocaustului

Arik Kogan, un turist israelian care a vizitat Mamaia, spune ca a ramas surprins ca a intalnit pe litoralul romanesc oameni care-i vorbeau in ebraica. Sunt de acord ca acest lucru ne aduce aminte de acel petic galben", a insistat Kogan, facand referire la Steaua lui David, pe care evreii au fost obligati de nazisti sa o poarte in timpul Holocaustului.

acum 83 luni (24 Jul 2017)

Arik Kogan, un turist israelian care a vizitat Mamaia, spune ca a ramas surprins ca a intalnit pe litoralul romanesc oameni care-i vorbeau in ebraica. Dupa trei zile, el si-a dat seama ca era dat de gol de bratara mov primita la hotel. Mai mult, turistul israelian sustine ca preturile se schimbau imediat ce o persoana cu bratara mov intra intr-un bar, iar vanzatorii ambulanti il priveau ciudat, relateaza "Israel Hayom", preluat de news.ro.

"Am ajuns intr-un bar de pe plaja si s-a intamplat sa vad o lista cu bratarile: pensiune completa, demipensiune si tot asa. Imediat am realizat ca era un semn pentru israelieni", scrie Kogan intr-un grup de pe Facebook, potrivit "Israel Hayom".

Bratara ce i-ar fi fost oferita turistului israelian FOTO Arik Kogan/ Israel Hayom

El adauga ca israelienii sunt sigurii turisti marcati dupa tara lor de origine. Sunt de acord ca acest lucru ne aduce aminte de acel petic galben", a insistat Kogan, facand referire la Steaua lui David, pe care evreii au fost obligati de nazisti sa o poarte in timpul Holocaustului.

Arik Kogan nu este singurul turist israelian care deplange o astfel de practica in statiunea Mamaia.

Kogan a incercat sa obtina un raspuns de la angajatii hotelului, dar acestia au dat vina pe compania turistica Kanfei Meshek.

"Noi nu avem nimic de a face cu aceste probleme care tin de organizarea interna a hotelului si cu siguranta nu am cerut angajatilor hotelului sa-i marcheze pe turistii israelieni", se arata intr-un comunicat al companiei Kanfei Meshek. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro