Un hard disk de 10TB ar putea fi cea mai buna investitie pentru computerul tau

Un hard disk de 10TB ar putea fi cea mai buna investitie pentru computerul tau

Dupa ce in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seagate Seven, acum a sosit momentul ca Seagate sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici.

acum 77 luni (20 Jul 2016)

Dupa ce in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seagate Seven, acum a sosit momentul ca Seagate sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Ilustrat in imaginea de mai sus, acesta are o capacitate foarte generoasa de 10TB.

De fapt, Seagate si-a readus in actualitate o serie foarte populara de hard disk-uri de acum cativa ani. Pana la aceasta lansare, timp de cativa ani, hard disk-urile Seagate au fost promovate cu eticheta simplista Desktop Hard Drive.

In noua serie Seagate Barracuda Guardian veti gasi modele de capacitati diferite pentru toate bugetele, dar cel mai impresionant dintre ele este varful de gama, de 10TB. Modelul Barracuda Pro are 7200RPM si poate atinge rate de transfer de pana la 220MB/s. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro