Un grup de romi a distrus in toiul noptii usa de la morga unui spital din Galati, pentru a-si jeli o ruda decedata

Un grup de romi a distrus in toiul noptii usa de la morga unui spital din Galati, pentru a-si jeli o ruda decedata

Din verificarile efectuate, jandarmii au stabilit faptul ca cei doi barbati au patruns in incinta sectiei de Anatomie Patologica prin fortarea si distrugerea usii de acces, la fata locului fiind observate urme de fortare a sistemului de inchidere, mai multe bucati de gresie sparta precum si o targa metalica aflata pe holul sectiei cu care se presupune ca a fost lovita usa de acces in morga", a precizat biroul de presa al Inspectoratului Judetean deJandarmi Galati.

acum 94 luni (6 Sep 2016)

In toiul noptii de 5 spre 6 septembrie 2016, usa de acces catre zona unde se pastreaza cadavrele a fost fortata, cu mare tambalau, de un grup de tigani care tineau mortis sa intre acolo.

Scandalul a alertat agentii de paza care au chemat Politia si jandarmii, iar spiritele au fost calmate destul de repede.

Oamenii legii au constatat ca doi indivizi de etnie roma, in stare de ebrietate, au folosit o targa pe post de berbece pentru a sparge usa si a-si jeli o ruda decedata. Cu ocazia "asaltului", usa a fost serios avariata, iar cateva placi de faianta de pe perete au fost si ele sparte. Din verificarile efectuate, jandarmii au stabilit faptul ca cei doi barbati au patruns in incinta sectiei de Anatomie Patologica prin fortarea si distrugerea usii de acces, la fata locului fiind observate urme de fortare a sistemului de inchidere, mai multe bucati de gresie sparta precum si o targa metalica aflata pe holul sectiei cu care se presupune ca a fost lovita usa de acces in morga", a precizat biroul de presa al Inspectoratului Judetean deJandarmi Galati. Amar a declarat jandarmilor ca a dorita sa intre in morga cu intentia de a-si plange tatal si a-si lua ramas bun de la acesta. "Li s-a spus ca programul pentru public de la Morga nu este si pe timpul noptii, dar au tinut mortis sa-si vada mortul pe loc si nu a doua zi dimineata", a precizat conducerea spitalului galatean, care a anuntat ca a facut si o plangere penala, pentru distrugere, impotriva celor doi barbati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro