Un gigant online american face angajari masive in Romania. Pachetul salarial este foarte atractiv

Compania americană Amazon are sute de locuri de muncă disponibile după inaugurarea unui nou Centru de Dezvoltare și Tehnologie in Romania.

acum 80 luni (8 Oct 2016)

Compania americană Amazon are sute de locuri de muncă disponibile după inaugurarea unui nou Centru de Dezvoltare și Tehnologie in Romania. Amazon a angajat deja 600 de romani și va mai agaja alți 400.

Firma americană recrutează masiv după inaugurarea noului Centru de Dezvoltare si Tehnologie de la Iasi, un spațiu intins pe 13.000 de metri pătrați.

Locurile de muncă oferite de Amazon sunt foarte atractive. Pachetul salarial conține și beneficii cum sunt asigurarea privată de sănătate, asigurare de viață și prețuri reduse pentru angajați. Compania a anunțat că recrutează in special absolvenți și că 50 de tineri vor ocupa pană la finalul anului primele posturi din noul centru tehnologic. Firma americană a venit in Romania acum 11 ani și a investit 40 de milioane de euro in Romania, conform incont.stirileprotv.ro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro