Un gigant farma a fost amendat pentru ca a mituit medicii sa prescrie propriile medicamente

Un gigant farma a fost amendat pentru ca a mituit medicii sa prescrie propriile medicamente

De asemenea, Mark Reilly, fostul sef al GSK China, precum si alti membri din conducerea subsidiarei au fost condamnati la inchisoare intre doi si patru ani, potrivit agentiei de presa de stat din China, Xinhua.

acum 99 luni (19 Sep 2014)

GSK a explicat, intr-o declaratie de presa, ca a colaborat cu autoritatile din China si ca a luat masurile necesare pentru a indrepta situatia de la filiala locala.

"Activitatile ilegale ale subsidiarei GSK din China reprezinta, in mod clar, o incalcare a procedurilor dupa care se conduce grupul si sunt total contrare valorilor si standardelor pe care le asteptam de la angajatii GSK", se arata in declaratia companiei farmaceutice.

De asemenea, Mark Reilly, fostul sef al GSK China, precum si alti membri din conducerea subsidiarei au fost condamnati la inchisoare intre doi si patru ani, potrivit agentiei de presa de stat din China, Xinhua. Mai multi directori ai diviziei chineze a GSK au fost retinuti anul trecut, sub suspiciunea unor delicte economice in valoare de 3 miliarde de yuani (480 milioane dolari). ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro