Un gigant din industria auto ofera zeci de locuri de internship platit si contract de munca part-time pentru studentii romani

Un gigant din industria auto ofera zeci de locuri de internship platit si contract de munca part-time pentru studentii romani

Tinerii care isi doresc sa puna in practica ceea ce invata la cursurile de la facultate au ocazia sa fie ghidati de specialistii companiei si sa-si dezvolte abilitatile necesare pe piata muncii. Studentii care vor fi selectati vor beneficia de un program de lucru flexibil, in regim part-time, contract individual de munca si un pachet de compensatii si beneficii.

acum 85 luni (15 Nov 2016)

Tinerii care isi doresc sa puna in practica ceea ce invata la cursurile de la facultate au ocazia sa fie ghidati de specialistii companiei si sa-si dezvolte abilitatile necesare pe piata muncii.

Programul de Internship incepe in ianuarie 2017 si se desfasoara pe o perioada de sase luni, dar studentii motivati, implicati, care vor avea performante bune pot beneficia de o prelungire cu inca sase luni sau pot fi chiar angajati in cadrul departamentului in care si-au desfasurat activitatea.

Prin introducerea acestui program, DRAXLMAIER Pitesti contribuie la dezvoltarea comunitatii, oferindu-le tinerilor sansa sa aiba un punct solid de plecare in cariera si asigurand cresterea fortei de munca in regiune. Ne dorim alaturi colegi dinamici, curiosi, dornici sa acumuleze informatii si sa creeze impreuna cu noi masina viitorului", declara Daniela Circiuvoianu, Director Regional al Departamentului Dezvoltare de Produs. In acest departament sunt disponibile 20 de locuri pentru interni, 15 pentru Managementul Tehnic al Produsului si 5 pentru Dezvoltarea de Noi Tehnologii. Programul de Internship Engineering se adreseaza studentilor la Facultatea de Mecanica si Tehnologie si la Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare. "Specialistii nostri ii vor ghida pe studenti sa dezvolte aplicatii utilizand diferite limbaje de programare, sa-si insuseasca elemente importante in administrarea bazelor de date si a sistemelor de operare. Dincolo de informatiile tehnice pe care le pot acumula, tinerii vor invata sa lucreze in echipa si sa devina un membru important al acesteia, o experienta care le va fi utila in dezvoltarea carierei lor", afirma Titus Radu, Manager Regional IT Software Engineering. Programul de Internship IT se adreseaza tinerilor care studiaza la Facultatea de Matematica-Informatica si la Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare.

Tinerii incep prin a prelua sarcini de dif... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro