Un general britanic este propus in conducerea Intercontinental Bucuresti

"Sunt onorat de invitatia de a ma alatura unei echipe de inalt profesionalism, precum si de a coopera cu una din cele mai prestigioase companii din industria hoteliera a lumii. In anul 2015, Intercontinental a raportat o cifra de afaceri neta de 49,4 milioane de lei, in crestere cu 4 milioane lei fata de anul precedent.

acum 93 luni (21 Sep 2016)

John Holmes, fost sef al Fortelor Speciale din cadrul Armatei Britanice, a fost nominalizat pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Companiei Hoteliere Intercontinental Bucuresti.

Nascut pe 22 iulie 1949, la Londra, John Holmes a facut parte din Garzile Scotiene din cadrul armatei britanice in 1970 si si-a facut stagiul militar in Irlanda de Nord si Germania. Inainte de a prelua comanda 22 SAS (Special Air Service), cu care a fost in misiuni in timpul primul razboi din Golf, a condus un escadron SAS. Dupa terminarea misiunilor din Golf, a fost promovat general cu o stea si i s-a incredintat comanda Brigazii aeropurtate 5 timp de trei ani. Ulterior a preluat comanda Fortelor Speciale Britanice si, in respectivul mandat a condus operatiunea Barras, o operatiune dificila de salvare de ostatici desfasurata intr-o jungla din Sierra Leone.

A lucrat mai intai sase luni intr-o companie britanica de management al riscului, iar in 2003 a devenit directorul firmei de securitate Erinys International. S-a implicat in proiecte legate de securitate energetica in Orientul Mijlociu si Africa de Est, inclusiv in Libia pe perioada revolutiei de acolo.

"Sunt onorat de invitatia de a ma alatura unei echipe de inalt profesionalism, precum si de a coopera cu una din cele mai prestigioase companii din industria hoteliera a lumii.

Presedintele Consiliului de Administratie al Companiei Hoteliere Intercontinental Bucuresti, Alexander Adamescu, a sustinut, la randul sau, ca e onorat de prezenta generalului in rezerva in echipa.

"Compania Hoteliera Intercontinental are nevoie de continuitate si stabilitate pentru a realiza planurile de investitie pe care si le-a propus", a precizat Alexander Adamescu. Compania a raportat un profit net de 4,2 milioane lei in primul semestru al anului 2016, reprezentand o crestere cu 133% fata primele sase luni ale anului 2015. Cifra de afaceri a companiei a crescut in prima parte a acestui an cu 3 milioane... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro