Un fotograf rus promoveaza 10 atractii turistice ale Republicii Moldova: "Terra incognita a Europei"

Un fotograf rus promoveaza 10 atractii turistice ale Republicii Moldova:

Un comunicat al Oficiului National al Viei si Vinului anunta publicarea unui articol de catre fotograful liber profesionist si colaborator la mai multe institutii media pe subiecte de calatorie Dmitri Gorciacov.

acum 97 luni (23 Aug 2015)

Un comunicat al Oficiului National al Viei si Vinului anunta publicarea unui articol de catre fotograful liber profesionist si colaborator la mai multe institutii media pe subiecte de calatorie Dmitri Gorciacov. "Frumusetea si dimensiunea galeriilor subterane ii farmeca chiar si pe cei mai experimentati turisti, mai ales ca aici au loc si degustari", scrie Gorciacov.

Autorul articolului s-a lasat cucerit si de traditiile istorice ale Vinului Moldovei, mentionand ca "vinul este simbolul national al Republicii Moldova, sangele, sufletul si produsul strategic cheie. Aici, pe orice bucata de teren creste vita de vie (...), iar fiecare cetatean este cunoscator de vinuri".

"Talentatul fotograf indeamna turistii sa ne viziteze tara si cu ocazia sarbatorii "Ziua Nationala a Vinului", eveniment remarcat de el pentru diversitatea expozitiilor specializate, concursurilor, excursiilor si degustarilor de vin", se mentioneaza in comunicatul emis.

In acest an, Ziua Nationala a Vinului se va desfasura in zilele de 3 si 4 octombrie in Piata Marii Adunari Nationale.

In afara de beciurile subterane, sarbatoarea Ziua Nationala a Vinului, pestera "Emil Racovita", Dmitri Gorciacov considera ca Republica Moldova merita sa fie vizitata si pentru a vedea cetatea de la Tighina, complexul Orheiul Vechi, izvoarele frumos amenajate, "capitala tiganilor" Soroca, nunta moldoveneasca, chiliile calugarilor din stanci si rezervatia naturala "O suta de movile". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro