Un fost senator UNPR il acuza pe Gabriel Oprea ca i-a "fabricat" un dosar si ca i-a pus pe romi sa ii sape mormantul

Un fost senator UNPR il acuza pe Gabriel Oprea ca i-a

Ionel Agrigoroaei a devenit senator din partea PP-DD insa, in trecut, s-a perindat pe la mai multe partide politice printre care si cel care a fost condus de Gabriel Oprea, fost vicepremier in mandatul lui Victor Ponta. Cei aproximativ 200 de angajati si colaboratori care stiau de la departamentul de contabilitate realitatea, vazand statele de plata si ce venituri salariale incasez, si stiind ca am contract de munca la firma la care lucram impreuna, cum credeti ca au perceput care mi se face???!!!", a precizat Ionel Agrigoroaei.

acum 79 luni (19 Aug 2016)

Ionel Agrigoroaei a devenit senator din partea PP-DD insa, in trecut, s-a perindat pe la mai multe partide politice printre care si cel care a fost condus de Gabriel Oprea, fost vicepremier in mandatul lui Victor Ponta. Senatorul lanseaza o serie de atacuri foarte dure la adresa fostului sau sef pe linie de partid, Gabriel Oprea, acuzandu-l pe acesta ca s-ar afla in spatele unui dosar penal pe care Parchetul General i l-a instrumentat. De asemenea, Agrigoroaei, a carui casa a fost ocupata in trecut de o familie tiganeasca din Iasi, urmare a unei executari silite, crede ca in spatele acelei actiuni s-ar fi aflat tot fostul ministru de Interne.

"Peste 60% dintre romanii care nu mai au incredere in justitie au fost de cel putin 5-6 ori abuzati, nedreptatiti grosolan, de catre grupurile infractionale si clanurile de interese din Justitie, Politie, ANAF, Administratie etc. Tiberiu Nitu, fost procuror general al Romaniei) sa mi finalizeze de urgenta un rechizitoriu, sa-mi distruga credibilitatea prin manipularea media, prezentand faptele din rechizitoriu ca ceva real. Sunt acuzat in rechizitoriu, ca nu am contract de munca la firma la care lucram de 10 ani si ca nu incasam din banca veniturile salariale care au fost mentionate in adeverintele eliberate catre banca pentru un credit. Cei aproximativ 200 de angajati si colaboratori care stiau de la departamentul de contabilitate realitatea, vazand statele de plata si ce venituri salariale incasez, si stiind ca am contract de munca la firma la care lucram impreuna, cum credeti ca au perceput care mi se face???!!!", a precizat Ionel Agrigoroaei. Acesta a fost condamnat, alaturi de alti membri ai familiei sale si angajati, la inchisoare cu suspendare pentru infractiuni de fals dupa ce ar fi obtinut credite bancare folosindu-se de acte false. Printre actiunile de intimidare la care Agrigoroaei spune ca a fost supus se numara si saparea de catre familia tiganeasca a unei gropi, in curtea imobilului, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro