Un fost primar a fost arestat preventiv dupa ce a imbatat si violat o minora de 15 ani dintr-un centru de plasament

Un fost primar a fost arestat preventiv dupa ce a imbatat si violat o minora de 15 ani dintr-un centru de plasament

In urma audierilor si a investigatiilor desfasurate, s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 de ore fata de cei doi minori de 16 ani si 17 ani, ambii din orasul Solca, pentru comiterea infractiunilor de "viol si proxenetism". Alte stiri pe aceasta tema: Scene cumplite in apropiere de Politia Hunedoara: o eleva de 14 ani a fost batuta cu salbaticie de cinci adolescenti UPDATE FOTO Minora de 16 ani violata de 7 tineri, printre care si iubitul ei: politistii i-au retinut pentru viol si lipsire de libertate Elev de clasa a doua acuzat de viol si perversiuni sexuale intr-o scoala din Bacau.

acum 82 luni (13 May 2016)

O adolescenta de 15 ani, din municipiul Suceava, a a fost violata de trei indivizi intr-o locuinta din orasul Solca. Surse din randul anchetatorilor relateaza ca minora a declarat faptul ca nu-si aduce aminte ce s-a intamplat in ziua de 7 mai 2016, aceasta precizand doar ca mai tine minte ca a consumat bauturi alcoolice cu un coleg, dupa care, in jurul orei 23.00, a fost transportata cu ambulanta la Spitalul municipal Radauti.

Din fisa de observatie a unitatii medicale, unde a fost internata adolescenta, reiese ca, in momentul internarii, nu prezenta urme de violenta pe suprafata corpului, fiindu-i stabilit diagnosticul "coma alcoolica".

La data de 9 mai 2016, minora a fost examinata din punct de vedere medico-legal, medicii stabilind urmatoarele concluzii preliminare: "minora prezinta himen complezant ce permite raport sexual fara deflorare. Prezinta leziuni de violenta care s-au putut produce prin lovire in conditiile datelor de ancheta si necesita 4 - 5 zile de ingrijiri medicale.

Minora a fost internata la data de 9 mai 2016 la Spitalul municipal Radauti, declarand ca a mers cu doi minori de 16 si de 17 ani acasa la Alexandru Mireuta, toti din orasul Solca, unde au consumat vin, fara ca adolescenta de 15 ani sa-si mai aduca aminte ceva din ce s-a intamplat ulterior.

La data de 7 mai a.c., fata a fost acostata de doi indivizi, care i-au propus sa mearga acasa la Alexandru Mireuta pentru a intretine raporturi sexuale contra cost. Cei trei minori impreuna cu Alexandru Mereuta au consumat bauturi alcoolice la locuinta acestuia din urma, iar ulterior cei trei indivizi au intretinut relatii sexuale cu minora, profitand de starea acesteia de betie.

Cercetarile in acest caz au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, care a decis extinderea urmaririi penale in rem pentru savarsirea infractiunilor de viol si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro