Un fost fotbalist de marca al nationalei Frantei a suferit un ATAC DE CORD pe teren. MESAJUL aparut pe contul de Twitter al ex-jucatorului

Un fost fotbalist de marca al nationalei Frantei a suferit un ATAC DE CORD pe teren. MESAJUL aparut pe contul de Twitter al ex-jucatorului

David Ginola (49 de ani), fostul mare jucator al nationalei din Hexagon, a suferit, astazi, un atac de cord, in Franta, anunta cotidianul L\'Equipe. UPDATE: Un mesaj recent postat pe contul personal de Twitter al lui Ginola mentioneaza ca: "Un meci de fotbal pe asemenea caldura, o alegere nu foarte buna.

acum 79 luni (20 May 2016)

David Ginola (49 de ani), fostul mare jucator al nationalei din Hexagon, a suferit, astazi, un atac de cord, in Franta, anunta cotidianul L\'Equipe.

UPDATE: Un mesaj recent postat pe contul personal de Twitter al lui Ginola mentioneaza ca: "Un meci de fotbal pe asemenea caldura, o alegere nu foarte buna. Mesajul s-a incheiat cu un dram de ironie: "Cupa Mondiala din Qatar, vara, super idee...".

Unul dintre apropiatii lui Ginola a declarat ca una dintre cauzele care i-ar fi provocat acestuia atacul de cord ar fi fost temperatura excesiva. In acel moment, fostul jucator se afla pe teren, in timpul unei partide de fotbal. Imediat, Ginola a fost transportat de urgenta la un spital din Monaco.

David Ginola a jucat, de-a lungul carierei, pentru Toulon, RC Paris, Brest, PSG, Newcastle, Tottenham, Aston Villa si Everton, de unde s-a retras in 2002. Pentru nationala Frantei, Ginola a jucat 17 meciuri si a marcat de trei ori.

+MONSTRII care TRAG DE FIARE arata HALUCINANT. Cum le-au EXPLODAT muschii de la ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro