Un fleac, ne-au ciuruit. "Chiar credeti ca veti trai mai bine in tara asta pentru ca Dragnea & Co. justitia?"

Un fleac, ne-au ciuruit.

(1) Romania trebuie in primul rand sa rezolve problemele din justitie si abia apoi sa faca ceva pentru educatia copiilor nostri, pentru sanatatea parintilor nostri si pentru nervii nostri ai tuturor, tocati in fiecare zi in malaxorul infrastructurii facute praf in ultimii 28 de ani. Pana o sa ingroase randurile milioanelor de romani exilati de foame (la propriu) si sete de dreptate.

acum 31 luni (19 Apr 2018)

>

O gasca de penali a ajuns la conducerea Romaniei. Si taie si spanzura dupa bunul plac. Pentru ca putem va ramane deviza definitorie a unei epoci de trista amintire in istoria acestei tari. Anul de gratie 2018.

Cu toti consultantii lor platiti din bani grei, "liderii" nostri de azi nu vor putea explica niciodata un lucru simplu: transformarea luptei impotriva justitiei in prioritate zero pentru actuala guvernare. Oare cati dintre romani, inclusiv dintre votantii PSD, ar fi de acord cu urmatoarele afirmatii? (1) Romania trebuie in primul rand sa rezolve problemele din justitie si abia apoi sa faca ceva pentru educatia copiilor nostri, pentru sanatatea parintilor nostri si pentru nervii nostri ai tuturor, tocati in fiecare zi in malaxorul infrastructurii facute praf in ultimii 28 de ani. (2) Este firesc ca o gasca de inculpati si infractori sa conduca procesul de "reforma" a justitiei. (3) Orice reforma a justitiei trebuie sa se ghideze dupa principiul (sic!) de a da mai mult pentru infractori si mai putin pentru victime.

De cate ori dati nas in nas cu cei care ne conduc azi, puneti-le aceste intrebari simple. Intr-o tara in care inca ne luptam cu infractorii, care-i logica de a le da nas? Intr-o tara inca profund corupta, care-i logica de a slabi tocmai institutiile si legile facute sa reduca acest fenomen? Chiar credeti ca veti trai mai bine in tara asta pentru ca Dragnea schimbare in sanul unei societati (care nu modifica structura generala a acelei societati).

Dar ce mai conteaza sensul unui cuvant pentru un grup de semi-analfabeti care schingiuiesc biata limba romana de cate ori deschid gura?

Orice om cu mintea la el intelege ca schimbarile propuse in aceste zile sunt mult mai grave chiar decat infama ordonanta 13 de anul trecut. Si ce daca au iesit sute de mii de oameni in strada? Ii obosim, ii hartuim, ii adormim pana n-o sa le mai arda de procese. Pana o sa ingroase randurile milioanelor de romani exilati... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro