Un film despre viata lui Amy Winehouse si o pelicula de Pedro Almodovar, proiectate la "Vama sub lumini de Oscar"

Filmele "Amy", despre viata cantaretei Amy Winehouse, si "Pielea in care traiesc/ The skin I live in", de Pedro Almodovar, vor fi proiectate la Festivalul International de Arte Vizuale "Vama sub lumini de Oscar", care are loc la Vama Veche si 2 Mai intre 18 si 26 august.

acum 70 luni (20 Aug 2017)

Filmele "Amy", despre viata cantaretei Amy Winehouse, si "Pielea in care traiesc/ The skin I live in", de Pedro Almodovar, vor fi proiectate la Festivalul International de Arte Vizuale "Vama sub lumini de Oscar", care are loc la Vama Veche si 2 Mai intre 18 si 26 august. Proiectiile vor avea loc zilnic, de la ora 21.00, la Papa la Sanyi (Vama Veche), ACOLO Bar (Vama Veche) si Acvamarin (2 mai), informeaza News.ro.

Printre productii se numara thriller-ul "The Hunt", cu Mads Mikkelsen, documentarul "Amy", despre viata cantaretei britanice Amy Winehouse, filmul lui Pedro Almodovar, "The skin I live in", cu Antonio Banderas si Elena Anaya, cea mai recenta realizare a lui Gabriel Achim, "Ultima zi", filmul premait cu Palme D’Or la Cannes - "I, Daniel Blake", docudrama castigatoare la Sundance Film Festival - "20.000 Days on Earth", de Nick Cave, "Snowden" al lui Oliver Stone si documentarul "The Salt of the Earth" al lui Wim Wenders, despre viata cunoscutului fotograf Sebastiao Salgado. De atunci a regizat trei lungmetraje si o serie de reclame si scurtmetraje care au fost recompensate cu multe premii internationale.

"No Limits" este un documentar dedicat legendarului pilot de curse Alexander Zanardi, care a depasit un handicap sever pentru a-si continua cariera de sportiv pe circuit, dar si ca atlet paralimpic. Filmul urmareste participarea sa in cursa de 24h de la Spa si pregatirea pentru Campionatele mondiale de Para-cyclicng. Pelicula va putea fi revazuta si pe 24 august, de la ora 21.30, in zona special amenajata de la Acolo Bar.

La editia a 8-a a Festivalului "Vama sub lumini de Oscar" vor avea loc cursuri de fotografie de strada, instantanee cotidiene, 4x4 mud photography, fotografie conceptuala, fotografie de nud (doar pentru fotografii +18 ani), fotografie de produs, portret de mireasa, fotografie de observare cu telefonul mobil sau cursuri de retusare a imaginilor in Photoshop. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro