Un exercitiu de PR ratat: Mike Tyson in Parlamentul Romaniei

Un exercitiu de PR ratat: Mike Tyson in Parlamentul Romaniei

Printre faptele sale de "vitejie" se mai numara divortul de prima sa sotie, care a descris casnicia lor drept "plina de tortura, un adevarat iad, mai groaznic decat mi-am putut imagina vreodata", un an de inchisoare dupa ce a batut doi motociclisti, dar si consumul constant de droguri, recunoscut in cartea sa autobiografica.

acum 90 luni (5 Oct 2016)

>

Fostul campion mondial la categoria grea va vizita Casa Poporului, dar va vedea cu aceasta ocazie si parlamentarii romani "la lucru". Parlamentul Romaniei nu este o firma care are nevoie de publicitate, iar oamenii care lucreaza acolo au de obicei alte treburi, pe care nu e cazul sa le amintesc, ca se gasesc in fisele lor de post. Pentru ca nu cred ca vreun moft al fostului boxer ar putea fi acesta, de a asista la sedintele unui parlament unde pana si cei care ar trebui sa participe motaie, se joaca pe telefon sau chiulesc. Poate doar daca ne gandim la trecutul sau penal, care l-ar putea lega de multi "confrati de suferinta", care i-ar fi putut lesne fi colegi de celula daca statul de drept ar functiona in Romania asa cum ar trebui.

Mike Tyson a avut interzis accesul in Marea Britanie, dat fiind trecutul sau tulbure, violent si penal: acuzat de viol, a fost condamnat in 1992 la sase ani de inchisoare, executand doar trei. Printre faptele sale de "vitejie" se mai numara divortul de prima sa sotie, care a descris casnicia lor drept "plina de tortura, un adevarat iad, mai groaznic decat mi-am putut imagina vreodata", un an de inchisoare dupa ce a batut doi motociclisti, dar si consumul constant de droguri, recunoscut in cartea sa autobiografica.

Sportivul care pana la 13 ani fusese deja arestat de 38 de ori si ajunsese la scoala de corectie va vizita maine Parlamentul Romaniei. S-ar putea spune ca cine se-aseamana se-aduna, dar nu ar fi corect fata de parlamentarii care inca isi mai fac treaba, fara sa se gandeasca la pensiile speciale pe care singuri si le-au votat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro