Un elicopter rusesc Mi-28N s-a prabusit in provincia siriana Homs. Cei doi piloti au murit

Un elicopter rusesc Mi-28N s-a prabusit in provincia siriana Homs. Cei doi piloti au murit

Corpurile neinsufletite ale celor doi piloti au fost deja recuperate de la locul prabusirii elicopterului si au fost aduse la baza aeriana rusa Hmeimim din provincia Latakia, in nord-vestul Siriei, transmite Agerpres.

acum 38 luni (12 Apr 2016)

Potrivit Reuters, ministerul a precizat ca aparatul de zbor nu a fost doborat, in prezent incercandu-se clarificarea circumstantelor prabusirii acestuia.

Corpurile neinsufletite ale celor doi piloti au fost deja recuperate de la locul prabusirii elicopterului si au fost aduse la baza aeriana rusa Hmeimim din provincia Latakia, in nord-vestul Siriei, transmite Agerpres. Trupurile neinsufletite ale pilotilor au fost recuperate si transportate la baza Hmeimim. Potrivit elementelor identificate la fata locului, elicopterul nu a fost doborat", precizeaza Ministerul rus al Apararii.

Din 30 septembrie 2015, aviatia militara rusa efectueaza atacuri in Siria in sprijinul regimului de la Damasc, tintind in special pozitii ale Frontului Al-Nusra, aripa siriana a retelei teroriste Al-Qaida, si ale organizatiei jihadiste Statul Islamic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro