Un elev a suferit o desprindere de rinichi dupa ce un coleg l-a impins pe scari la scoala

Baietelul de 7 ani si cinci luni, elev in clasa intai la scoala din orasul Costesti, a fost impins de un coleg si s-ar fi lovit cu abdomenul de stalpul ce sustinea balustrada. Legat de acest caz, inspectorul general Dumitru Tudosoiu spune ca "sanctiunea pentru profesorul respectiv a fost atunci interdictia de a participa timp de doi ani la concursuri pentru obtinerea gradelor si i s-a redus salariul timp de sase luni.

acum 63 luni (14 Sep 2017)

Baietelul de 7 ani si cinci luni, elev in clasa intai la scoala din orasul Costesti, a fost impins de un coleg si s-ar fi lovit cu abdomenul de stalpul ce sustinea balustrada. Acasa, starea copilului s-a agravat si a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii au descoperit ca a suferit o desprindere de rinichi.

"In acest caz a fost deschis dosar penal pe lovire si alte violente", a declarat pentru Adevarul Madalin Zamfir, purtatorul de cuvant al Politiei Arges. "Elevul de clasa intai a fost impins de un elev de clasa a II-a in timp ce ieseau in pauza si s-a lovit de stalpul ce sustinea balustrada. Seara, pe la ora 17, dupa ce a ajuns acasa, a acuzat dureri in zona rinichiului si a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Acel incident s-a produs din cea mai simpla joaca si se putea solda cu consecinte si mai grave daca baiatul s-ar fi lovit cu capul de stalpul acelei balustrade.

Acum trei ani, la aceeasi scoala, un elev a fost batut de profesorul de sport

In noiembrie 2014, la aceeasi scoala din Costesti s-a mai produs un incident foarte grav. Un elev de clasa a VIII-a a fost batut de profesorul de sport, dupa ce, inainte, fusese fugarit pe holurile scolii pentru a i se aplica corectia. Dupa ce a fost prins, nu de profesor, ci de fiul acestuia, care intrase in scoala fara a avea dreptul, baiatul de 14 ani a fost lovit de dascal cu pumnii in abdomen si cu capul in gura.

Legat de acest caz, inspectorul general Dumitru Tudosoiu spune ca "sanctiunea pentru profesorul respectiv a fost atunci interdictia de a participa timp de doi ani la concursuri pentru obtinerea gradelor si i s-a redus salariul timp de sase luni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro