Un deputat PSD cere dotarea maternitatilor cu aparatura care sa identifice problemele de vedere ale nou-nascutilor

Un deputat PSD cere dotarea maternitatilor cu aparatura care sa identifice problemele de vedere ale nou-nascutilor

Parlamentarul botosanean a organizat, duminica, impreuna cu Asociatia Nevazatorilor, o actiune publica in cadrul careia persoanele cu deficiente de vedere au socializat, au jucat sah sau table, cu rolul de a atrage atentia comunitatii asupra nevoii de integrare sociala a nevazatorilor.

acum 36 luni (15 Oct 2017)

Tamara Ciofu a declarat, duminica, de Ziua Mondiala a Nevazatorilor, ca Romania inregistreaza "o recrudescenta a bolii oculare si, in special, a cecitatii, a orbirii".

"Am facut un demers catre Ministerul Sanatatii si astept un raspuns pentru introducerea de aparatura in toate maternitatile din tara care sa depisteze precoce atat surditatea congenitala, cat si cecitatea congenitala.

Parlamentarul botosanean a organizat, duminica, impreuna cu Asociatia Nevazatorilor, o actiune publica in cadrul careia persoanele cu deficiente de vedere au socializat, au jucat sah sau table, cu rolul de a atrage atentia comunitatii asupra nevoii de integrare sociala a nevazatorilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro