Un deputat PSD a demisionat din Parlament pentru locul lasat liber de Sorin Grindeanu la Consiliul Judetean Timis

Un deputat PSD a demisionat din Parlament pentru locul lasat liber de Sorin Grindeanu la Consiliul Judetean Timis

Intrebat daca nu ii pare rau ca a renuntat la un mandat de deputat, Dobra a spus ca "daca obtin functia de presedinte al Consiliului Judetean, nu o sa imi para rau pentru ca pot sa pun in aplicare proiectele pentru judetul Timis si printr-o colaborare cu prim-ministrul poate sa fie o colaborare benefica pentru judetul Timis".

acum 35 luni (5 Jan 2017)

Imediat dupa propunerea de premier, facuta de PSD in persoana lui Sorin Grindeanu, liberalii au sperat intr-o schimbare a majoritatii PSD - ALDE - PMP din Consiliul Judetean Timis. Jocurile au fost facute, insa, in vara, iar PMP ramane in alianta cu PSD-ul, urmand ca functia de presedinte al CJ Timis, lasata libera de Sorin Grindeanu, sa fie ocupata de Calin Dobra, care este si bun prieten al lui Sorin Grindeanu.

Ales deputat de Timis la alegerile parlamentare din decembrie, fiind primul pe lista PSD Timis, Calin Dobra a renuntat la mandatul de deputat. La termenul limita in care putea alege intre mandatul de deputat si cel de consilier judetean, Dobra a ales sa ramana consilier judetean, tinta sa fiind presedintia Consiliului Judetean Timis. In urma discutiei avute cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, am hotarat ca trebuie sa continui activitatea la nivelul Consiliului Judetean, sa duc la indeplinire proiectele pe care le-am demarat si PSD sa aiba in continuare, conform votului acordat la alegerule din iunie 2016, presedintia Consiliului Judetean", a declarat Calin Dobra. Intrebat daca nu ii pare rau ca a renuntat la un mandat de deputat, Dobra a spus ca "daca obtin functia de presedinte al Consiliului Judetean, nu o sa imi para rau pentru ca pot sa pun in aplicare proiectele pentru judetul Timis si printr-o colaborare cu prim-ministrul poate sa fie o colaborare benefica pentru judetul Timis". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro