Un deputat PNL vrea sa puna un cort cu saltea la usa lui Dragnea. Ce raspunde liderul PSD

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, marti, conducerea Camerei ca va intra in greva foamei si a cerut sa-si instaleze un cort cu saltea in fata biroului presedintelui acestui for legislativ, informeaza Mediafax. Pe de alta parte, Secretariatul general al Camerei a informat ISU Bucuresti, Inspectoratul General al Jandarmeriei si DSP Bucuresti despre solicitarea deputatului PNL, astfel inat sa se poata monitoriza corespunzator starea de sanatate a acestuia pe perioada protestului.

acum 82 luni (12 Sep 2017)

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, marti, conducerea Camerei ca va intra in greva foamei si a cerut sa-si instaleze un cort cu saltea in fata biroului presedintelui acestui for legislativ, informeaza Mediafax.

Deputatul PNL Florin Roman a transmis, marti, o scrisoare Biroului Permanent al Camerei in care informeaza ca incepand cu data de 18 septembrie, ora 9.00, va intra in greva foamei in Parlament, intrucat acest for legislativ nu a aprobat proiectul privind constructia monumentului Marii Uniri la Alba Iulia.

"In acest sens, solicit ca locul de protest sa fie la nivelul P 1, in fata salii de plen, in zona biroului presedintelui Camerei Deputatilor. Precizez ca nu intentionez sa parasesc cladirea Parlamentului pe toata durata protestului si prin urmare va solicit aprobarea pentru instalarea in zona mentionata a unui cort cu saltea", a scris Roman conducerii Camerei.

"Pe fond, propunem ca alternativa pentru gazduirea acestui demers zona destinata activitatii grupului PNL", se arata in memorandumul aprobat de conducerea Camerei.

Pe de alta parte, Secretariatul general al Camerei a informat ISU Bucuresti, Inspectoratul General al Jandarmeriei si DSP Bucuresti despre solicitarea deputatului PNL, astfel inat sa se poata monitoriza corespunzator starea de sanatate a acestuia pe perioada protestului. In legatura cu monumentul respectiv este luata deja de mai mult timp decizia de a fi finantat acel monument si se va finanta indiferent de locul unde doarme domnul deputat. E un monument important si e bine sa ne abtinem sa folosim orice prilej de genul acesta pentru niste puncte electorale care oricum sunt iluzorii", a spus Dragnea. Faptul ca cineva doreste sa i se amenajeze un pat inseamna ca isi asuma lucrul acesta si vrea sa se simta mai bine, dar nu are nico legatura cu monumentul", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro