Un DEPUTAT acuza: RUSIA a FINANATAT manifestarile imporiva gazelor de sist din Europa!

Un DEPUTAT acuza: RUSIA a FINANATAT manifestarile imporiva gazelor de sist din Europa!

De aici disperarea de a bloca proiecte mari de infrastructura, vezi cazul Nabucco, si de a bloca accesul europenilor la resursele indigene, vezi manifestarile impotriva gazelor de sist, pe care noi le priveam ca fiind actiuni ecologiste si care au fost sustinute de fapt de Rusia, iar acum vedem de ce", a aratat Iancu.

acum 73 luni (18 Sep 2014)

El a precizat ca acest lucru se observa cel mai bine acum, in contextul in care Rusia a amenintat cu reducerea si chiar cu sistarea livrarilor de gaze catre Europa.

"In mare, o treime din resursele energetice folosite de Europa provin din Rusia, dar si Rusia isi asigura o treime din PIB din incasarile din exporturile de materii prime energetice, deci si Rusia e interesata sa-si mentina piata europeana. De aici disperarea de a bloca proiecte mari de infrastructura, vezi cazul Nabucco, si de a bloca accesul europenilor la resursele indigene, vezi manifestarile impotriva gazelor de sist, pe care noi le priveam ca fiind actiuni ecologiste si care au fost sustinute de fapt de Rusia, iar acum vedem de ce", a aratat Iancu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro