Un denuntator povesteste despre coruptia din CNAS: Oamenii mor!

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a spus ieri in cadrul intalnirii cu oficialii de la Bucuresti ca ar fi de dorit ca macar pana la 1 ianuarie sa se mentina stabilitatea politica pentru a nu fi compromis raportul din octombrie.

acum 45 luni (2 Sep 2017)

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a spus ieri in cadrul intalnirii cu oficialii de la Bucuresti ca ar fi de dorit ca macar pana la 1 ianuarie sa se mentina stabilitatea politica pentru a nu fi compromis raportul din octombrie. Mesajul a fost rostit apasat la intalnirea cu liderii PSD, dar acestia au declarat ulterior ca nu renunta la depunerea motiunii de cenzura. Incurajat, premierul Tariceanu a profitat si el de ocazie pentru a spune ca "suntem intr-un moment istoric si nu este nici timp, nu e nici loc pentru jocuri de culise", sugerand ca aceia care incearca schimbarea sa din functie se joaca cu soarta aderarii. Intrebat daca se vor opera totusi inlocuiri ale ministrilor, premierul a spus ca o asemenea chestiune ar reiesi doar "din dorinta unora de a se juca cu politica in Romania". Daca nu vedem nici un progres de acum pana in octombrie, va trebui sa le-o spunem tarilor membre", a avertizat Jose Manuel Barroso, presedintele CE.

- Comentatorii occidentali considera ca Romania si Bulgaria sunt "victimele opiniei antiextindere" din statele UE - Credibilitatea UE in Balcani, sub semnul intrebarii - Principalii adversari ai fixarii datei de 1 ianuarie 2007 au fost popularii europeni, in special presedintele puternicei Comisii de Politica Externa, Elmar Brok - La Bucuresti, Jonathan Scheele declara optimist ca daca vom continua ritmul reformelor vom adera la 1 ianuarie 2007 (continuare in pagina de politica interna si eveniment) ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro