Un cutremur cu MAGNITUDINEA 7,8 a facut cel putin 233 de morti si 1500 de raniti. "Nu a cazut doar o cladire, ci un intreg oras" | UPDATE

Un cutremur cu MAGNITUDINEA 7,8 a facut cel putin 233 de morti si 1500 de raniti.

"Toate protocoalele de urgenta au fost activate din momentul miscarii telurice si ne aflam in stare de urgenta", a subliniat cel care indeplineste functia de sef al statului in absenta presedintelui Rafael Correa, plecat la Vatican.

acum 55 luni (18 Apr 2016)

Ecuador a fost lovit sambata de un cutremur cu magnitudinea 7,8. Seismul a fost raportat in vestul tarii si a facut autoritatile sa instituie starea de urgenta. Pana in prezent au murit cel putin 233 de morti si 1500 au fost raniti. Este cel mai grav cutremur care a afectat Ecuadorul in ultimii 40 de ani. Astfel, cel putin 233 de oameni au murit. Totodata, si numarul ranitilor a crescut: 15000 de oameni au suferit rani in urma seismului.

AFP, citata de Agerpres, vicepresedintele Jorge Glas a adaugat ca "toate fortele publice sunt in stare de alerta maxima pentru a proteja viata cetatenilor". "Toate protocoalele de urgenta au fost activate din momentul miscarii telurice si ne aflam in stare de urgenta", a subliniat cel care indeplineste functia de sef al statului in absenta presedintelui Rafael Correa, plecat la Vatican.

+Catastrofa care POATE UCIDE sute de milioane de oameni. Valuri de peste 300 de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro