Un copil din judetul Teleorman a fost injunghiat la scoala

Un copil din judetul Teleorman a fost injunghiat la scoala

"Tatal a venit insotit de o persoana si impreuna au exercitat acte de violenta asupra copilului de 18 ani. Dupa spusele conducerii liceului, altercatia dintre cei doi copii ar fi inceput in curtea scolii si ar fi fost provocata de copilul de 14 ani.

acum 36 luni (15 Nov 2017)

Incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic nr. Doi elev ai liceului, unul de 14 ani si altul de 18 ani, s-au luat la bataie in curtea scolii.

In urma altercatiei, copilul de 14 ani si-a chemat tatal la scoala. "Tatal a venit insotit de o persoana si impreuna au exercitat acte de violenta asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinsi de jandarmi. Cercetarile sunt in curs de efectuare", a confirmat Teodora Dragole, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman.

Dupa spusele conducerii liceului, altercatia dintre cei doi copii ar fi inceput in curtea scolii si ar fi fost provocata de copilul de 14 ani. Cel mic a sunat la tatal lui.

Cei doi baieti raniti au fost dusi la spital si sunt in afara oricarui pericol. 1 din Alexandria au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unei altercatii la unitatea de invatamant la care invata. Cand a ajuns la fata locului ambulanta a constatat ca este vorba de doi copii, unul injunghiat in brat cu un cutit. Solicitarea a fost facuta de unul din profesori. Au fost adusi la spitalul din Alexandria stabili", a declarat directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro