Un copil de 9 ani a ramas fara un picior, dupa ce s-a impuscat cu arma tatalui sau

Un copil de 9 ani a ramas fara un picior, dupa ce s-a impuscat cu arma tatalui sau

Cel mic aniversa chiar in acea zi implinirea varstei de 9 ani, dar in loc sa se bucure de aceasta zi el a fost transportat de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente.

acum 71 luni (5 Jan 2018)

Caz tragic petrecut in cursul zilei de 4 ianuarie, in localitatea Stana, din judetul Satu Mare. Un copil a fost impuscat in picior de arma de vanatoare a tatalui sau, care se pare ca s-a desrcarcat accidental.

Copilul, impreuna cu tatal sau, care este paznic la fondul de vanatoare din localitatea Beltiug, se intorceau acasa din Beltiug.

Cel mic aniversa chiar in acea zi implinirea varstei de 9 ani, dar in loc sa se bucure de aceasta zi el a fost transportat de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente. Medicii au decis sa ii amputeze copilului piciorul amputat, de sub nivelul genunchiului, urmand ca, in cursul zilei de maine sa ii scoata resturile metalice din celalalt picior.

In prezent, politistii au deschis o ancheta pentru a vedea care sunt cauzele exacte ale acestui nefericit incident si daca barbatul de 37 de ani, tatal copilului are vreo vina in ceea ce priveste descarcarea pustii sale de vanatoare in piciorul fiului sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro