Un copil de 13 ani, batut cu biciul de concubinul mamei. Cand au vazut urmele, profesorii au anuntat politia

Un copil de 13 ani, batut cu biciul de concubinul mamei. Cand au vazut urmele, profesorii au anuntat politia

Baiatul in varsta de 13 ani, elev in clasa a V-a, a fost batut duminica, de concubinul mamei sale, patronul unei ferme de vaci din localitate bihoreana Girisul de Cris. "In urma unei sesizari, politistii oradeni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, in vederea tragerii la raspundere a autorului", a precizat subcomisarul Ioana Lascau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor.

acum 70 luni (23 May 2017)

Baiatul in varsta de 13 ani, elev in clasa a V-a, a fost batut duminica, de concubinul mamei sale, patronul unei ferme de vaci din localitate bihoreana Girisul de Cris. Barbatul s-ar fi enervat dupa ce copilul s-a jucat cu niste chibrituri si a aprins cateva hartii, pe care apoi le-a aruncat intr-o toaleta din curte. A scos biciul si l-a lovit pe baiat de mai multe ori. La scoala, profesorii l-au observat pe baiat plin de vanatai pe maini si pe picioare, iar conducerea institutiei de invatamant a luat legatura cu primaria. Pe mine m-a sunat directorul si eu i-am spus sa sune la politie si sa anunte autoritatile. Baiatul era plin de vanatai, l-am vazut si eu.

Mama copilului batut, din Republica Moldova, a venit in Giris impreuna cu sotul ei si doi copii, unde s-au angajat la o ferma de vaci.

Localnicii spun ca bataia aplicata duminica baiatului de 13 ani nu ar fi prima. Copilul ar mai fi fost batut si in urma cu cateva luni si, in plus, ar fi povestit ca este obligat, tot de patron, sa munceasca in ferma.

"In urma unei sesizari, politistii oradeni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, in vederea tragerii la raspundere a autorului", a precizat subcomisarul Ioana Lascau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor. De asemenea, cazul a intrat si in atentia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor, care s-a autosesizat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro