Un copil a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafata corpului, dupa ce a alunecat in oala cu ciorba fierbinte: "E pansat, in stare grava"

Un copil a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafata corpului, dupa ce a alunecat in oala cu ciorba fierbinte:

Din primele informatii, minorul, in timp ce se afla in bucataria locuintei din localitatea Berlesti, s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut intr-un recipient cu lichid fierbinte, care fusese coborat de pe plita cu putin timp inainte.

acum 77 luni (5 Nov 2017)

"Copilul e in stare grava, cu risc de complicatii, deocamdata a fost pansat si vom vedea daca il vom opera in urmatoarele zile. Facem tot ce se poate ca el sa fie bine, dar va sta o luna in spital, cel putin", a explicat, pentru "Adevarul", medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Dosar penal deschis de procurori

Intre timp, medicii au semnalat cazul la Politie, iar politistii care vor incepe o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat cu baiatul si cine este vinovat. Din primele informatii, minorul, in timp ce se afla in bucataria locuintei din localitatea Berlesti, s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut intr-un recipient cu lichid fierbinte, care fusese coborat de pe plita cu putin timp inainte. In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie. "Avem saptamanal cazuri de copii care se oparesc cu ciorba, cafea, apa fiarta. Problema este ca de fiecare data atragem atentia si spunem sa nu se mai lase pe jos obiectele fierbinti. Semnele lasate de arsuri depind foarte mult de profunzimea acestora", a completat medicul Raluca Alexandru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro