Un consilier local de la Mioveni, beat crita, i-a facut pe politisti "prapaditi" si le-a aratat "organul"

Ce spune Inspectoratul de Politie Judetean Arges "Referitor la imaginile aparute in spatiul public privind interventia politistilor din cadrul Politiei Orasului Mioveni, la data de 5 iunie a.c., la o sesizare primita prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, va informam ca in urma interventiei a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

acum 38 luni (13 Jun 2017)

Bogdan Udroiu are 38 de ani si este consilier local PSD.

Oamenii legii l-au gasit pe Udroiu in stare de ebrietate si l-au dus la sectie, pentru audieri. Ce spune Inspectoratul de Politie Judetean Arges

"Referitor la imaginile aparute in spatiul public privind interventia politistilor din cadrul Politiei Orasului Mioveni, la data de 5 iunie a.c., la o sesizare primita prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, va informam ca in urma interventiei a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice. Totodata, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Arges a dispus structurilor competente verificarea modului de interventie a politistilor la respectivul eveniment", se arata intr-un comunicat transmis de IJP Arges. Consilierul, care pana astazi pastorea si drumurile judetene, si-a dat demisia din functia detinuta de la Consiliul Judetean. "Va informam ca, in urma incidentelor in care a fost implicat, domnul Bogdan Udroiu si-a depus demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Regiei Judetene de Drumuri Arges", a transmis marti conducerea Consiliului Judetean Arges.

Ramane de vazut daca si-o va mentine pe cea de consilier local la Mioveni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro