Un clujean vrea sa scape de cei care " au dat navala" din alte judete in Cluj. I-a scris primarului

Un clujean vrea sa scape de cei care

Acesti studenti platesc chirii, consuma bani produsi in judetele lor, aici, la Cluj-Napoca si acest fapt a contribuit la cresterea economica de care intreaga noastra comunitate se bucura.Mai mult, dupa ce termina scolile, multi dintre ei decid sa se stabileasca aici, pentru ca noi, la Cluj-Napoca suntem cel mai prietenos oras cu strainii (conform sondajului EUROSTAT) si pentru ca pot munci si creste calitatea vietii intregului oras, prin efortul, resursele si experienta pe care o au si o dezvolta aici.

acum 86 luni (4 Aug 2016)

Un clujean patriot local s-a aratat in aceste zile extrem de contrariat de numarul mare de locuitori din alte judete care ajunga sa aiba domiciliul in Cluj Napoca, acesta enumerandu-i aici si pe cei din judetul Satu Mare. Cetateanul a scris o plangere pe platformaonline domnuleprimar.ro, unde a ridicat urmatoarea problema:

"Vreau sa stiu cum vedeti rezolvata problema locuitorilor din alte judete ale tarii care au dat navala in acest oras (jud Salaj, Bistrita Nasaud,Maramures, Alba, Satu Mare, Mures) si ne deranjeaza prin comportamentul celor care conduc masini, ocupa locurile de munca ale clujenilor, ocupa parcarile orasului intr-un cuvant polueaza acest minunat oras care a ajuns la nivel european datorita primarului si cetatenilor platitori de impozite.

Cei de la primaria Cluj Napoca nu l-au ignorant si au tinut sa ii raspunda omului, cu argumentele de rigoare, motivand decizia municipiului de a fi primitor cu toti cei care aleg Clujul ca oras universitar si chiar si resedinta dupa terminarea studiilor. Acesti studenti platesc chirii, consuma bani produsi in judetele lor, aici, la Cluj-Napoca si acest fapt a contribuit la cresterea economica de care intreaga noastra comunitate se bucura.Mai mult, dupa ce termina scolile, multi dintre ei decid sa se stabileasca aici, pentru ca noi, la Cluj-Napoca suntem cel mai prietenos oras cu strainii (conform sondajului EUROSTAT) si pentru ca pot munci si creste calitatea vietii intregului oras, prin efortul, resursele si experienta pe care o au si o dezvolta aici.

Municipalitatea are obligatia de a crea un set de reguli europene, incluzive si functionale pentru toti locuitorii orasului, indiferent ca au rezidenta permanenta sau temporara si noi toti, pentru a putea convietui tot ceea ce trebuie sa facem este sa le respectam.", au raspuns cei de la primaria Cluj Napoca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro