Un client din Romania este proprietarul modelului Duster cu numarul 1.000.000 produs la Mioveni

Un client din Romania este proprietarul modelului Duster cu numarul 1.000.000 produs la Mioveni

Dumitru Jianu, din Bucuresti, a devenit posesorul automobilului Duster cu numarul 1 000 000 fabricat de uzina de la Mioveni. Reinnoit la sfarsitul anului 2013, Duster este produs in prezent in uzina de la Mioveni - judetul Arges - precum si in mai multe uzine din afara Romaniei, in Rusia, India, Columbia si Brazilia.

acum 89 luni (14 Dec 2016)

Dumitru Jianu, din Bucuresti, a devenit posesorul automobilului Duster cu numarul 1 000 000 fabricat de uzina de la Mioveni. Este vorba de un model Black Touch 4x4, de culoare Verde Altai, echipat cu motorul pe benzina de 114 CP.

Incarnand atributele specifice ale marcii Dacia - robustete, spatiu interior generos, excelent raport prestatii/pret, Duster s-a impus, inca de la lansare, pe cele mai exigente piete ale Europei Occidentale, precum Franta, Germania, Marea Britanie sau Elvetia.

"Duster reprezinta cartea de vizita a gamei Dacia.

Reinnoit la sfarsitul anului 2013, Duster este produs in prezent in uzina de la Mioveni - judetul Arges - precum si in mai multe uzine din afara Romaniei, in Rusia, India, Columbia si Brazilia.

In primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6 300 de vehicule Duster au fost livrate clientilor romani, ceea ce plaseaza SUV-ul Dacia pe locul al doilea in clasamentul celor mai vandute modele din Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro