Un ciclist american, depistat pozitiv! "Sunt ranit, frustrat si furios"

Luam masa alaturi de coechipierii mei inainte de startul Turului Utah cand am fost sunat de un oficial al USADA (n.r. In varsta de 37 de ani, Danielson s-a mai aflat in centrul unui scandal, in 2012, atunci cand a recunoscut, in cadrul unei marturii impotriva ciclistului american Lance Armstrong, ca s-a dopat.

acum 63 luni (3 Aug 2015)

Rutierul american Tom Danielson (Cannondale-Garmin) a fost depistat pozitiv cu testosteron.

Danielson a scris pe contul sau de Twitter ca este furios din cauza acestui incident, deoarece el nu s-a dopat. Testul a fost efectuat in data de 9 iulie in afara competitiilor. Luam masa alaturi de coechipierii mei inainte de startul Turului Utah cand am fost sunat de un oficial al USADA (n.r. - agentia americana antidoping) care m-a anuntat ca am fost depistat pozitiv cu testosteron la un control efectuat pe 9 iulie, in afara competitiilor.

Danielson trebuia sa concureze in Turul Utah, insa el a fost exclus din aceasta competitie pana la analizarea probei B, care ar putea confirma sau infirma primul rezultat.

In varsta de 37 de ani, Danielson s-a mai aflat in centrul unui scandal, in 2012, atunci cand a recunoscut, in cadrul unei marturii impotriva ciclistului american Lance Armstrong, ca s-a dopat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro