Un ceas creat de un designer roman a ajuns la mana lui Sylvester Stallone. Ce mesaj are inscriptionat pe spate

Un ceas creat de un designer roman a ajuns la mana lui Sylvester Stallone. Ce mesaj are inscriptionat pe spate

Mi-a spus ca un roman, Florian Munteanu, va juca alaturi de Stallone intr-un film si ca ar fi interesant sa ii dea cadou un ceas. Pugilistul de origine romana Florian "Big Nasty" Munteanu va juca alaturi de actorii Sylvester Stallone si Michael B.

acum 12 luni (16 Apr 2018)

Creatia lui Augustin Matei a ajuns in SUA prin Eduard Eremia, promotorul luptatorului Florian Munteanu. Acesta din urma joaca in "Creed 2" alaturi de Stallone, iar Eduard Eremia l-a insotit la filmari. Mi-a spus ca un roman, Florian Munteanu, va juca alaturi de Stallone intr-un film si ca ar fi interesant sa ii dea cadou un ceas. M-a sunat Eduard Eremia dupa aceea si mi-a spus ca lui Stallone i-a placut foarte mult ceasul, a intrebat multe despre mine si apoi a cerut sa se pozeze cu ceasul meu", a precizat Augustin Matei. - "Aceasta opera de arta este dedicata domnului Stallone"). De asemenea, cureaua este din piele de crocodil.

Pugilistul de origine romana Florian "Big Nasty" Munteanu va juca alaturi de actorii Sylvester Stallone si Michael B. Surse apropiate producatorilor au declarat pentru publicatia Variety ca Florian Muntean va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren in lungmetrajul "Rocky IV".

Augustin Matei realizeaza de doi ani cadrane de ceasuri personalizate, insa studiul pentru aceasta activititate a durat patru ani. Ceasurile sale se vand acum cu mii de euro. Cadranele sunt zamislite manual de disignerul de ceasuri. Artistul foloseste materiale precum argint, aur, piatra, particule de meteorit si multe alte materiale, pretioase sau nu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro