Un cantaret de la Opera Nationala Iasi, gasit spanzurat, probabil din cauza unor probleme financiare

Un cantaret de la Opera Nationala Iasi, gasit spanzurat, probabil din cauza unor probleme financiare

Basul Octavian Dumitru, in varsta de 34 de ani, a fost gasit, in cursul diminetii de duminica, spanzurat in casa, din primele cercetari facute de catre anchetatori reiesind ca acesta ar fi avut probleme financiare.

acum 93 luni (22 Feb 2015)

Basul Octavian Dumitru, in varsta de 34 de ani, a fost gasit, in cursul diminetii de duminica, spanzurat in casa, din primele cercetari facute de catre anchetatori reiesind ca acesta ar fi avut probleme financiare. S-a deplasat la fata locului o echipa de la Sectia 5 de Politie, s-a efectuat cercetarea locului faptei si nu sunt suspiciuni, pana in prezent, cu privire la comiterea vreunei infractiuni", a declarat comisar Madalina Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Trupul cantaretului de opera a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, unde se va face necropsia.

Barbatul era originar din Galati si lucra la Opera din Iasi din anul 2004, ultima sa reprezentantie fiind in "Barbierul din Sevilla", unde a jucat rolul lui Barolo, care a avut loc joi. In anul 1998, a absolvit Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galati, Sectia Pedagogica, in 2003 a absolvit Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi, Facultatea de Interpretare Muzicala, Sectia Canto, clasa Prof. Dr. Corneliu Solovastru, iar in 2004 a absolvit Masteratul la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro