Un candidat la Primaria Iasi, castigator al unei tombole electorale organizate de un contracandidat. "Poate chiar am nevoie de un telefon nou"

Un candidat la Primaria Iasi, castigator al unei tombole electorale organizate de un contracandidat.

Candidatul independent Viorel Blajut a organizat, in perioada 21 martie - 5 mai un concurs la finele caruia a promis 100 de biclete, 1.000 de telefoane mobile si 4.000 de excursii la manastirile din nodul Moldovei. Contactat de "Adevarul", Cristian Cernescu, candidat din partea partidului Forta Moldova la Primaria Iasi a precizat ca nu a fost contactat inca de organizatorii concursului insa nu crede ca sunt multi ieseni adulti care ii poarta numele.

acum 53 luni (26 May 2016)

Candidatul independent Viorel Blajut a organizat, in perioada 21 martie - 5 mai un concurs la finele caruia a promis 100 de biclete, 1.000 de telefoane mobile si 4.000 de excursii la manastirile din nodul Moldovei. Dupa publicarea listei cu castigatori, unul dintre contracandidatii lui Viorel Blajut a anuntat ca figureaza ca si castigator al unui telefon mobil desi, spune el, nu a participat la concurs.

Contactat de "Adevarul", Cristian Cernescu, candidat din partea partidului Forta Moldova la Primaria Iasi a precizat ca nu a fost contactat inca de organizatorii concursului insa nu crede ca sunt multi ieseni adulti care ii poarta numele.

"Cand am semnat pentru candidatura dumneavoastra si a Partidului Societatii Iesene, nu am semnat pentru a participa la o tombola cu diferite premii, dar astazi am observat ca sunt castigatorul cu numarul 359. Va multumesc pentru telefonul oferit cadou, poate chiar am nevoie de un telefon nou, DAR trebuie sa intelegeti si dumneavoastra ca nu e frumos sa oferi astfel de "cadouri" sau premii chiar si in precampanie.

In replica, candidatul independent Viorel Blajut a precizat ca, daca Cernescu nu a fost contactat pana acum de organizatorii concursului inseamna ca e doar o coincidenta de nume. "Din motive de confidentialitate, nu au putut fi publicate alte informatii despre castigatori in afara de nume si doar cei care au depus plicurile au fost inclusi in tombola. Echipa care a lucrat la campania de consultare a tinut legatura cu cei care au castigat premiile dar in privat, pentru ca nu toata lumea este de acord sa le fie dezvaluite datele", a transmis Blajut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro