Un candidat la Consiliul Local Sibiu se cere amendat de Politie

Un candidat la Consiliul Local Sibiu se cere amendat de Politie

Pentru ca a parcat neregulamentar, iar poza cu BMW-ul sau X6 a aparut in presa locala, un tanar liberal cu aspiratii de consilier local al municipiului Sibiu a dat declaratie ca vrea sa fie amendat. Fulea si-a recunoscut masina urcata pe trotuar si peste zona hasurata de dinaintea unei treceri de pietoni a anuntat ca va merge sa fie amendat de politistii localei.

acum 82 luni (10 May 2016)

Pentru ca a parcat neregulamentar, iar poza cu BMW-ul sau X6 a aparut in presa locala, un tanar liberal cu aspiratii de consilier local al municipiului Sibiu a dat declaratie ca vrea sa fie amendat.

Aflat pe pozitia zece in lista PNL pentru CL Sibiu, Fulea a fost "parat" presei locale de catre un sibian care l-a surprins parcand neregulamentar in mai multe zile la rand, chiar si in cea de dinaintea inceperii campaniei locale. Fulea si-a recunoscut masina urcata pe trotuar si peste zona hasurata de dinaintea unei treceri de pietoni a anuntat ca va merge sa fie amendat de politistii localei. Ma bucur ca nu am avut evenimente grave in 15 ani de condus", a mai declarat Fulea (32 de ani).

A gresit numarul masinii

"Subsemnatul, Fulea Ciprian Gheorghe, domiciliat in Sibiu (…), declar pe propria raspundere ca in data de 05.05.2016, am parcat autoturismul marca BMW, tipul X6, numar de inmatriculare (…) pe strada Justitiei, intr-o zona nepermisa parcarii. Prin prezenta, solicit Politiei Locale Sibiu sa stabileasca contraventia de care ma fac vinovat. Atasez prezentei declaratii si articolul publicat pe site-ul ziarului «Turnul Sfatului», in care apare autoturismul mentionat parcat in zona interzisa", scrie in declaratia semnata de Ciprian Fulea, depusa la Politia locala din Sibiu. Insa declaratia contine si o eroare, numarul de inmatriculare al masinii fiind este scris gresit - SB in loc e B. Prin urmare, in cursul zilei de ieri, Fulea a mers din nou la Politia locala pentru a depune o noua declaratie cu numarul corect al masinii. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro