Un canadian ofera gratuit o excursie in jurul lumii. Care sunt conditiile

Un canadian ofera gratuit o excursie in jurul lumii. Care sunt conditiile

Canadanul nu vrea sa plece singur in excursia planificata pentru luna decembrie, asa incat a decis sa puna un anuna pe reteaua Reddit pentru a gasi o inlocuitoare. Dar, daca el nu este deranjat de asta si daca nu gaseste o alta partenera de calatorie, femeia ar fi dispusa sa mearga cu el.

acum 115 luni (6 Nov 2014)

Canadanul nu vrea sa plece singur in excursia planificata pentru luna decembrie, asa incat a decis sa puna un anuna pe reteaua Reddit pentru a gasi o inlocuitoare. Ea trebuie sa indeplineasca doua conditii esentiale: sa se numeasca Elizabeth Gallagher, exact ca fosta prietena a lui Jordan, si sa aiba pasaport canadian. Motivul: compania aeriana de la care a cumparat biletele verifica doar numele pasagerului pentru care a fost emis biletul, nu si alte date personale. El nu poate primi contravaloarea excursiei si nu vrea ca banii sa fie irositi. Camerele de hotel si celelalte servcii nu sunt incluse in biletul pe care il ofera gratuit, pentru ca nu apucase sa le rezerve pana la despartirea de iubita.

Tanarul precizeaza ca nu isi doreste o aventura cu femeia care il va insoti, ci doar un partener de calatorie, ca sa nu fie singur de Sarbatori. "Nu vreau nimic in schimb, nu caut compania unei femei, nu vreau o relatie amoroasa, un schimb sau sa-mi fac poze selfie cu tine in piata de Craciun din Praga", a scris canadianul pe reteaua de socializare. Dar, daca el nu este deranjat de asta si daca nu gaseste o alta partenera de calatorie, femeia ar fi dispusa sa mearga cu el.

Citeste si:

FOTO Jurnal de vacanta pe doua roti: Excursie printre frumusetile nestiute ale Vasluiului

Mergi in excursie la Paris? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro