Un caine din Romania care "se crede cangur" a ajuns vedeta in presa britanica

Un caine din Romania care

Un caine in varsta de cinci luni adoptat din Romania a ajuns celebru in Marea Britanie datorita modului in care se deplaseaza, precum un cangur. Roo este crescut de o asistenta medicala in varsta de 50 de ani si de sotul acesteia, de meserie pompier.

acum 112 luni (20 Jan 2015)

Un caine in varsta de cinci luni adoptat din Romania a ajuns celebru in Marea Britanie datorita modului in care se deplaseaza, precum un cangur. El a fost salvat anul trecut de un cuplu britanic dintr-un adapost din Craiova si ar fi o incrucisare intre rasele Colllie si Whippet, noteaza publicatia "The Daily Telegraph" intr-un articol dedicat catelului.

Se crede ca el s-a nascut fara unul dintre picioarele din fata, iar pe cel de-al doilea l-a pierdut la scurta vreme dupa nastere, posibil mancat de un alt caine, se arata in articolul britanic.

Roo este crescut de o asistenta medicala in varsta de 50 de ani si de sotul acesteia, de meserie pompier. "Roo nu stie sa mearga altfel decat topaind pe picioarele din spate, iar cand iese la plimbare, oamenii se opresc sa il admire, crezand ca este vorba despre un cangur", a povestit Nikki Dick, posesoarea catelului. Ea spune ca Roo este foarte fericit si nu are dureri, iar medicii veterinari sunt multumiti de progresul pe care l-a facut.

Kelly Hare, co-fondatorul "Safe Rescue For Dogs", asociatia prin carea fost adoptat catelul din Romania, crede ca Roo nu ar fi avut sanse sa fie adoptat in tara noastra, iar acesta a fost motivul pentru care a decis sa o aduca in Marea Britanie pentru tratament. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro