Un cadou pentru cititorii nostri: Romania libera te ajuta sa traiesti sanatos

Vineri, 9 decembrie, RL Weekend Plus apare pe piata impreuna cu o carte din colectia "Viata sanatoasa" Alimentatia sanatoasa, cu produse si remedii naturale, dar si sportul sau tehnicile de relaxare sunt cateva dintre "secretele" care ne ajuta sa traim mai bine. Exista masaje care actioneaza stimuland circulatia si relaxand musculatura, altele care incearca eliberarea tensiunilor si cresterea vitalitatii, exista masaje care slabesc si anumite atingeri si ciupituri care deblocheaza si permit o mai buna conexiune intre toate organele si tesuturile corpului.

acum 75 luni (6 Dec 2016)

Vineri, 9 decembrie, RL Weekend Plus apare pe piata impreuna cu o carte din colectia "Viata sanatoasa"

Alimentatia sanatoasa, cu produse si remedii naturale, dar si sportul sau tehnicile de relaxare sunt cateva dintre "secretele" care ne ajuta sa traim mai bine.

Seceretele sanatatii - Fara indoiala, mentinerea unei alimentatii echilibrate, practicarea regulata a unui tip de exercitii fizice, aplicarea principiilor medicinii preventive si urmarea unei metode adecvate pentru evitarea sau combaterea stresului constituie motive temeinice pentru a ne bucura de o stare de sanatate mai buna. Obiectivul acestui ghid este acela de a transmite intr-un limbaj accesibil o serie de sfaturi si sugestii care sa permita atingerea unei mai bune calitati a vietii.

Plante medicinale - Terapiile bazate pe plante, arbori si flori se numara printre cele mai vechi tratamente paliative, in conditiile in care practic aproape toate culturile, intr-un moment al istoriei lor, au folosit flora si vegetatia locale drept sursa de vindecare.

Terapia florala de Bach - Terapia speciala bazata pe flori si plante relaxante a fost inventata de Edward Bach, care a plecat de la premisa ca daca la o persoana persista un dezechilibru emotional, acesta produce imbolnaviri psihice si fizice. Ghidul oferit de RL ofera informatii despre semnele fizice si psihice corespunzatoare diferitelor flori si cum actioneaza aceste elixuri actunci cand echilibreaza mintea si trupul. Uneori, cu ajutorul aromaterapiei, al practicii mediatiei yoga sau al reiki-ului, afectiunile dispar si corpul isi recapata echilibrul si vitalitatea. Exista masaje care actioneaza stimuland circulatia si relaxand musculatura, altele care incearca eliberarea tensiunilor si cresterea vitalitatii, exista masaje care slabesc si anumite atingeri si ciupituri care deblocheaza si permit o mai buna conexiune intre toate organele si tesuturile corpului.

Tehnici de relaxare - Tot mai multi medici si speciali... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro