Un bloc social dintr-un cartier al Bistritei a fost cuprins de flacari. Sute de persoane au ramas pe drumuri de Craciun

Un bloc social dintr-un cartier al Bistritei a fost cuprins de flacari. Sute de persoane au ramas pe drumuri de Craciun

In zona au fost trimise si doua echipaje de jandarmi si trei de politie, pentru a le linisti pe cele 130 de persoane evacuate si pentru a le tine departe de locul unde se intervenea.

acum 67 luni (26 Dec 2015)

Acoperisul blocului 8 din Viisoara a fost cuprins de flacari in jurul orei 3:30, cand toata lumea dormea. "In momentul ajungerii la locul solicitarii, incendiul se manifesta generalizat, la tot acoperisul blocului, pe o suprafata de aproximativ 1000 metri patrati. Au fost alocate sase echipaje cu autospeciale de stingere, autospeciala de interventie si salvare la inaltime si echipaje SMURD - incadrate cu pompieri militari, medic, asistent medical, paramedici si pompieri voluntari, 40 de salvatori", precizeaza purtatorul de cuvant al ISU Bitrita, Marius Rus. In zona au fost trimise si doua echipaje de jandarmi si trei de politie, pentru a le linisti pe cele 130 de persoane evacuate si pentru a le tine departe de locul unde se intervenea. Singurul care a ajuns la spital a fost un baiat de 8 ani, cu suspiciune de intoxicatie cu fum.

Incendiu a lasat peste 100 de persoane pe drumuri chiar de Craciun (Foto: ISU Bistrita)

Va mai recomandam: Sala de nunti din comuna bistriteana Feldru, mistuita de flacari Pompierii salveaza vieti si in timpul liber. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro