Un bistritean si-a ucis vecinul si a fugit in padure, calare pe cal. Criminalul a fost prins acasa, cand s-a intors sa-si hraneasca animalele

Un bistritean si-a ucis vecinul si a fugit in padure, calare pe cal. Criminalul a fost prins acasa, cand s-a intors sa-si hraneasca animalele

Joi dimineata, doi frati de 20 si respectiv 30 de ani din comuna Lesu s-au luat la cearta cu vecinul lor de 44 de ani. In urma multiplelor leziuni corporale produse prin lovirile active repetate exercitate de cei doi inculpati, victima H.D., in varsta de 44 de ani, a decedat in cursul zilei de 20 august 2015", au precizat reprezentantii Parchetului de pe Langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, intr-un comunicat de presa.

acum 97 luni (21 Aug 2015)

Joi dimineata, doi frati de 20 si respectiv 30 de ani din comuna Lesu s-au luat la cearta cu vecinul lor de 44 de ani. Au fost surprinsi insa de vecinul lor si a inceput scandalul. Cei doi frati au luat bucatile de lemn desprinse din gard si au inceput sa isi loveasca vecinul, iar tanarul de 20 de ani i-ar fi aplicat si o lovitura in cap cu o secure. Aceasta i-a fost fatala barbatului de 44 de ani care nu a mai putut fi salvat de catre medicii ajunsi la fata locului. Cel mic de 20 de ani s-a ascuns in podul casei, in timp ce cel de 30 de ani a luat un cal si a fugit in padurea din apropiere.

Tanarul de 20 de ani a fost gasit repede de catre politisti si retinut pentru 24 de ore. Fratele sau de 30 de ani a fost de negasit pana noaptea trecuta. A luat la misto anchetatorii

Surse din ancheta sustin ca tanarul a fost de acord de mai multe ori sa negocieze cu anchetatorii, prin intermediul primarului comunei Lesu. Acestuia i se facuse mila de animalele din ograda si s-a intors acasa sa le hraneasca.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie propus si el si fratele sau judecatorilor pentru arest preventiv.Cei doi sunt cercetati pentru omor.

"Pe baza actelor de urmarire penala efectuate pana in prezent, s-a retinut in fapt ca in dimineata zilei de 20 august 2015, pe fondul unui conflict preexistent in legatura cu amplasamentul unui teren aflat in posesia lui H.D., din localitatea Lesu, jud. Bistrita-Nasaud, cei doi inculpati au patruns in gradina acestuia si i-au aplicat impreuna, cu un par din lemn si cu o secure, mai multe lovituri in zona capului si peste restul corpului. In urma multiplelor leziuni corporale produse prin lovirile active repetate exercitate de cei doi inculpati, victima H.D., in varsta de 44 de ani, a decedat in cursul zilei de 20 august 2015", au precizat reprezentantii Parchetului de pe Langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, intr-un comunicat de presa.

Va ma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro