Un basm modern: nunta de vis a unui cuplu de romani, admirata de publicatiile straine

Un basm modern: nunta de vis a unui cuplu de romani, admirata de publicatiile straine

Realizata dupa ideile si indicatiile acesteia, rochia din tul fin a avut o nuanta de bej si a fost decorata cu detalii negre, in forma de fluture, incadrandu-se perfect in decorul de basm modern.

acum 111 luni (19 Mar 2015)

Ioana si Nick, doi tineri din Romania, au intrat in atentia publicatiei online "RockNRoll Bride" prin nunta lor pregatita atent pana la ultimul detaliu.

Insurateii si-au serbat casatoria in doua randuri, cununandu-se legal in luna mai, de ziua mirelui, si petrecand alaturi de apropiati, dupa cununia religioasa, in luna iulie, de ziua de nastere a miresei. Am avut o multime de idei si planuri si ne-am razgandit de milioane de ori", povesteste entuziasmata Ioana, adaugand ca nunta lor nu a avut o tema specifica. Petrecerea a avut loc intr-un local select din Cluj-Napoca, iar cei mai multi bani au fost alocati aranjamentelor florale, trupei muzicale responsabila cu distractia invitatilor si DJ-ului. Cateva mese au fost "imbodobite" cu dulciuri, formand un candybar colorat si sofisticat, iar tortul, surpriza solistului trupei Luna Amara pentru proaspata sa sotie, a fost admirat si degustat de nuntasi. O alta tendinta de care cei doi indragostiti au tinut cont a fost aprinderea lampioanelor, care au luminat cerul in noaptea petrecerii, spre deliciul celor prezenti. Multi dintre oaspetii nostri au spus ca a fost pentru prima data cand au vazut asa ceva si s-au minunat incontinuu", a declarat Ioana. Realizata dupa ideile si indicatiile acesteia, rochia din tul fin a avut o nuanta de bej si a fost decorata cu detalii negre, in forma de fluture, incadrandu-se perfect in decorul de basm modern. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro