Un barbat si-a rupt penisul in timp ce facea sex cu iubita. Ce pozitie experimenta cand s-a intamplat accidentul

Un barbat si-a rupt penisul in timp ce facea sex cu iubita. Ce pozitie experimenta cand s-a intamplat accidentul

In urma unei fracturi de penis, barbatul poate ramane cu probleme de erectie, dar si cu un organ genital indoit sau curbat.

acum 76 luni (6 Jun 2015)

Alan Parke a trecut prin momente ingrozitoare intr-o noapte care spera sa fie romantica, alaturi de iubita lui, Clarissa.

Ajuns de urgenta la spital, plin de sange si avand dureri insuportabile, barbatul a fost operat, iar medicii au reusit sa-i salveze organul genital.

Suferinta lui nu s-a oprit aici, pentru a trebuit sa stea cu pensiul intr-un ghips special timp de 2 luni, iar alti pacienti il ironizau pentru nefericitul accident.

Chiar si ajuns inapoi acasa, Alan a fost nevoit sa zaca in pat, avand in continuare dureri si sangerari. Vecinii au declarat ca l-au auzit pe barbat cum urla de durere, imediat dupa accident. Asta se poate intampla in timpul unei partide de sex mai viguroase sau chiar in timpul masturbarii, scrie Daily Mail.

In urma unei fracturi de penis, barbatul poate ramane cu probleme de erectie, dar si cu un organ genital indoit sau curbat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro