Un barbat si-a omorat mama in bataie dupa ce a acuzat-o ca din cauza ei ar fi divortat

Un barbat si-a omorat mama in bataie dupa ce a acuzat-o ca din cauza ei ar fi divortat

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Gabriel Petrovici (48 de ani), din municipiul Radauti, cercetat pentru comiterea infractiunii de violenta in familie raportat la infractiunea de omor si retinerea acestuia pentru 24 de ore.

acum 58 luni (8 Dec 2017)

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Gabriel Petrovici (48 de ani), din municipiul Radauti, cercetat pentru comiterea infractiunii de violenta in familie raportat la infractiunea de omor si retinerea acestuia pentru 24 de ore. La data de 7 decembrie 2017, el a fost prezentat in fata Tribunalului Suceava, care a dispus arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Anchetatorii au stabilit ca in cursul zilei de 5 decembrie 2017, Petrovici a baut cu un amic prin mai multe crasme din Radauti, precum si la domiciliul sau.

"La data de 05/06 decembrie 2017 numitul Petrovici Gabriel, in stare avansata de ebrietate, aflandu-se in locuinta comuna din municipiul Radauti, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat multiple acte de violenta cu corpuri si mijloace contondente dure, in zone vitale, asupra mamei sale, aceste acte conducand dupa putin timp la decesul victimei", au aratat procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Cercetarile sunt continuate de politisti si procurori in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale.

Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nici o situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie. Victima continua sa fie stare foarte grava la spital

Procesul in care ginerele "regelui asfaltului" din Vaslui este judecat pentru omor s-a incheiat: "Regret mult ce s-a intamplat, va rog frumos sa ma credeti"

Povestea autostopistului criminal. A impuscat trei soferi ca sa-si plateasca avocatul pentru a-l scapa de acuzatiile de trafic de droguri ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro