Un barbat s-a impuscat sambata in fata Casei Albe

Un barbat s-a impuscat sambata in fata Casei Albe

"Personalul Secret Service a luat la cunostinta ca o persoana s-ar fi impuscat singura langa bariera din partea de nord a Casei Albe", este mesajul postat pe Twitter de Secret Sevice.

acum 53 luni (3 Mar 2018)

"Personalul Secret Service a luat la cunostinta ca o persoana s-ar fi impuscat singura langa bariera din partea de nord a Casei Albe", este mesajul postat pe Twitter de Secret Sevice. Barbatul a fost preluat de echipele medicale si nu exista alte victime, mai precizeaza serviciul insarcinat cu protectia presedintiei SUA, potrivit CNN. Cei doi urmeaza sa se intoarca la Casa Alba in cursul zilei de duminica. De asemenea, Secret Service a revenit cu informatii dupa anuntul de pe Twitter, precizand ca nu mai sunt alte persoane ranite in acest incident.

Cathy Milhoan, purtatorul de cuvant al Secret Service, a spus ca incidentul a avut loc langa gardul din partea de nord, victima a suferit o singura rana si personalul Secret Service nu a tras niciun foc. Nu au fost furnizate deloc informatii despre starea victimei, barbatul fiind preluat de un echipaj medical.

De asemenea, potrivit news.ro, Geoff Bennett, corespondentul NBC News la Casa Alba, a spus ca jurnalistii "se adaposteau" in incaperea pentru conferintele de presa.

Pe 24 februarie, o masina a intrat intr-o bariera de securitate in afara cladirii, iar o femeie de 35 de ani a fost retinuta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro