Un barbat din Radauti a dat foc la casa in care locuieste fosta sa sotie impreuna cu cei patru copii

Un barbat din Radauti a dat foc la casa in care locuieste fosta sa sotie impreuna cu cei patru copii

Un individ, care avea interdictia de a se apropia la cel mult 20 de metri de fosta sa sotie, a dat foc casei in care femeia ce i-a fost alaturi locuia alaturi de cei patru copii minori. Aseara, Capriean, a fost retinut de procurorii radauteni pentru 24 de ore, iar astazi a fost dus in fata magistratilor de la Judecatoria Radauti, care au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

acum 81 luni (15 Sep 2015)

Un individ, care avea interdictia de a se apropia la cel mult 20 de metri de fosta sa sotie, a dat foc casei in care femeia ce i-a fost alaturi locuia alaturi de cei patru copii minori. In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02.00, militarii Detasamentului de Pompieri Radauti au intervenit cu trei autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Paulinei C., din municipiul Radauti.

La sosirea pompierilor, ardeau cu flacara acoperisul comun al unei anexe si al bucatariei de vara, existand pericolul de propagare la casa de locuit si la doua gospodarii invecinate.

Au ars acoperisul anexelor, construit din lemn, cu invelitoare din tabla, pe o suprafata de circa 80 de metri patrati si circa cinci metri cubi lemn de foc. S-au degradat peretii portanti, obiecte de mobilier, tamplarie din lemn si alte bunuri, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de lei.

Din primele verificari ale politistilor, principalul suspect este Petrica Capriean, de 35 de ani, din municipiul Radauti, care a fost gasit intr-o locuinta din apropierea locului faptei. Impotriva barbatului, judecatorii radauteni au instituit masura controlului judiciar pentru ca a comis infractiunile de amenintare in forma continuata, lovire sau alte violente, furt si abandon de familie, fapte comise in dauna fostei sotii. Cu toate ca in cuprinsul interdictiilor stabilite de Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti se afla si interdictia de a se apropia de locuinta respectiva, Petrica Capriean a incalcat in repetate randuri aceasta masura, pe rolul Judecatoriei Radauti fiind inregistrata sesizare de schimbarea a controlului judiciar in arest preventiv.

Aseara, Capriean, a fost retinut de procurorii radauteni pentru 24 de ore, iar astazi a fost dus in fata magistratilor de la Judecatoria Radauti, care au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 30... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro