Un barbat din Oas a murit in Anglia, dupa ce si-a taiat gatul, din greseala, cu lama de la drujba

Un barbat din Oas a murit in Anglia, dupa ce si-a taiat gatul, din greseala, cu lama de la drujba

George Bulbuc, de 31 de ani, originar din Negresti Oas dar crescut la Tarsolt, judetul Satu Mare, a sfarsit tragic in aceasta saptamana in Anglia. Locuiam impreuna intr-o casa in Beckenham", afirma frateleu sau, citat de cei de la www.express.co.uk George urma sa implineasca 32 de ani saptamana viitoare.

acum 59 luni (17 Feb 2017)

George Bulbuc, de 31 de ani, originar din Negresti Oas dar crescut la Tarsolt, judetul Satu Mare, a sfarsit tragic in aceasta saptamana in Anglia. Acesta a murit in timpul serviciului, dupa ce si-a taiat gatul cu lama de la drujba. George Bulbuc se afla in Anglia din anul 2002 si lucra ca si taietor de lemne la toaletarea copacilor. Facea meseria cu placere si era cunoscut de cei din jur ca un om mereu vesel. Acesta se afla in timpul programului de munca, catarat intr-un copac in care lucra, in momentul in care lama drujbei sale s-a rupt si i-a sectionat gatul. Moartea acestuia a survenit imediat, conform stirii publicate de cei de la www.express.co.uk Tanarul satmarean a fost gasit de cineva din vecinatate, copilul unei familii. "Era inainte de masa. Inainte cu 20 de minute iesisem afara si am auzit sunetul drujbei. L-am vazut doar cum atarna din copac", afirma o femeie, citata de aceeasi sursa. Fratele lui George,Ioan, de 27 de ani a fost primul care a aflat vestea. A fost tata, avea un baietel de un an. Locuiam impreuna intr-o casa in Beckenham", afirma frateleu sau, citat de cei de la www.express.co.uk George urma sa implineasca 32 de ani saptamana viitoare. Rudele din tara au aflat de tragedie si sunt distruse. Numai de bine am auzit de el, baiat foarte muncitor. Casatorit, nu cu fata de la noi, dar la noi are casa.

Aceasta tragedie nu e singura din zona, astfel de vesti proaste venind frecvent acasa, la parinti si neamuri, din partea celor plecati la munca in strainatate. Primarul comunei Tarsolt afirma ca astfel de tragedii sunt frecvete.

"Am auzit si eu astazi despre accidentul de munca pe care l-a avut Bulbuc Grigore. A plecat de tanar, ca majoritatea din zona Oasului, il stiu de baiat bun si pe el si pe fratele lui, dintr-o familie mai modesta. De astea se intampla saptamanar, lunar, ii aduce asa inapoi. Se intampla des sa fie astfel de accidente", afirma primarul comunei Tarsolt, Grigore Pop ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro