Un barbat din Iasi, incatusat de Politie dupa ce si-a servit nevasta cu bomboane. Ce i se imputa ieseanului

Un barbat din Iasi, incatusat de Politie dupa ce si-a servit nevasta cu bomboane. Ce i se imputa ieseanului

a pri-mit interdictia de a se apropia la o distanta mai mica de 200 de metri de fosta sa sotie, dar si de copii si soacra. La un moment dat a scos dintr-un buzunar o punga de bomboane, o sticla de suc si un telefon mobil, bunuri pe care le-a lasat pe un scaun ce era in apropierea partii vatamate", au precizat procurorii.

acum 39 luni (15 Aug 2016)

a incercat sa se razbune pe sotia sa, fiind suparat, spune el, ca aceasta nu l-ar fi lasat sa-si vada copiii. Procurorii noteaza ca ieseanul s-a deplasat la domici-liul sotiei sale, in care se aflau atat copiii celor doi cat si fosta sa soacra, si a incercat sa le dea foc de vii. a stropit usa apartamentului cu cinci litri de benzina, dupa care, cu un chibrit, a incendiat calea de acces in locuinta. Nicu a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola, cu diagnosticul de externare . La data de 5 iunie 2016, inculpatul a parasit spitalul fara aviz medical in acest sens", se arata in rechizitoriu. In acelasi do-cument se mai arata ca, la o zi dupa ce a incercat sa dea foc apartamentului sotiei, femeia s-a adresat Judecatoriei pentru a emite un ordin de protectie. a pri-mit interdictia de a se apropia la o distanta mai mica de 200 de metri de fosta sa sotie, dar si de copii si soacra.

De asemenea, i s-a interzis sa o sune sau sa ii lase mesaje fostei neveste. Ieseanul nu a respectat insa ordinul de protectie: pe 14 iunie 2016, in jurul orei 20, a mers la coaforul unde sotia sa lucreaza. "Acolo, inculpatul a stat de vorba cu martora S.M., care il cunostea atat pe inculpat cat si pe partea vatamata. La un moment dat a scos dintr-un buzunar o punga de bomboane, o sticla de suc si un telefon mobil, bunuri pe care le-a lasat pe un scaun ce era in apropierea partii vatamate", au precizat procurorii.

Acestia au mai aratat ca, in scurt timp, la fata locului a ajuns un echipaj de politie, care l-a ridicat pe Nicu M. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, dupa care, plasat sub control judiciar. In timpul audierilor, ieseanul a precizat ca starea sa psihica s-a inrautatit din cauza ca fosta sa sotie nu l-a lasat sa isi vada copiii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro