Un barbat cu probleme psihice si-a injunghiat mama pentru ca nu l-a lasat sa fumeze in camera de hotel

Un barbat cu probleme psihice si-a injunghiat mama pentru ca nu l-a lasat sa fumeze in camera de hotel

La data de 15 august 2017, in jurul orei 20.56, Politia municipiului Vatra Dornei a fost anuntata prin 112 de catre receptionera Hotelului Intus din municipiul Vatra Dornei despre faptul ca o femeie a fost injunghiata, intr-o camera din incinta unitatii de cazare. Din verificarile facute de anchetatori a reiesit ca in ziua de 11 august a.c., sotii Constantin P., in varsta de 62 de ani si Gabriela P., de 63 de ani, din Galati, s-au cazat in camera 206 a Hotelului Intus din Vatra Dornei, iar ceilalti membri ai familiei, respectiv fiul Florin P., fiica Cristina I.

acum 61 luni (16 Aug 2017)

La data de 15 august 2017, in jurul orei 20.56, Politia municipiului Vatra Dornei a fost anuntata prin 112 de catre receptionera Hotelului Intus din municipiul Vatra Dornei despre faptul ca o femeie a fost injunghiata, intr-o camera din incinta unitatii de cazare.

Din verificarile facute de anchetatori a reiesit ca in ziua de 11 august a.c., sotii Constantin P., in varsta de 62 de ani si Gabriela P., de 63 de ani, din Galati, s-au cazat in camera 206 a Hotelului Intus din Vatra Dornei, iar ceilalti membri ai familiei, respectiv fiul Florin P., fiica Cristina I. a mers in Vatra Dornei, la hotelul Intus, unde s-a intalnit cu parintii sai, iar ulterior au stabilit ca acesta sa ramana in aceeasi camera de hotel, fara acordul conducerii unitatii hoteliere. De asemenea, acesta intentiona sa duca in camera de hotel si o saltea gonflabila pe care urma sa doarma fiul sau, Florin P..

In timp ce acesta a lipsit, aproximativ 20 de minute, in camera 206 au ramas Gabriela P. Pe la ora 20.40, agentul de paza al hotelului, care se afla la etajul IV al cladirii, a auzit o serie de tipete puternice de ajutor ale unei femei, care veneau de la etajul II, motiv pentru care s-a deplasat imediat la fata locului si a constatat ca sunetele se auzeau din camera 206, in care fusese cazata familia P..

Acestia au batut la usa camerei 206 timp de cateva minute, insa din interior nu se mai auzeau niciun fel de zgomote, fapt care i-a determinat sa se deplaseze spre receptie, pentru a lua cheile de rezerva.

In jurul orei 20.56, la receptia hotelului a venit Constantin P., insotit de fiul sau Florin P., care avea hainele si mainile murdare cu sange.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulanta din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesul femeii. sufera de afectiuni psihice, cu diagnosticul de schizofrenie paranoida, fiind incadrat in gradul de handicap accentuat, iar i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro