Un BARBAT ce pare ca NU ARE CAP a fost filmat in afara unei BANCI | VIDEO VIRAL

Un BARBAT ce pare ca NU ARE CAP a fost filmat in afara unei BANCI | VIDEO VIRAL

O inregistrare video postata pe Facebook de un internaut a devenit virala deoarece arata un barbat ce pare ca nu are cap. Mendoza a precizat ca atunci cand l-a zarit a crezut ca il lasa privirea sau ca mintea ii joaca feste Nici verisorii sai nu l-au crezut atunci cand le-a povestit ciudata intamplare, insa a inceput sa filmeze scena stranie, relateaza elite readers.

acum 90 luni (21 Mar 2016)

O inregistrare video postata pe Facebook de un internaut a devenit virala deoarece arata un barbat ce pare ca nu are cap.

Un tanar din Filipine, Ivan Mendoza, a distribuit inregistrarea pe reteaua de scocializare. Desi inregistrarea este de proasta calitate, Medoza sustine ca imaginile redau exact ceea ce el a vazut.

In videoclip, un barbat ce pare a fi agent de paza isi facea vant. Ceea ce este insa cu adevarat straniu este ca barbatul pare ca nu are cap. Mendoza a precizat ca atunci cand l-a zarit a crezut ca il lasa privirea sau ca mintea ii joaca feste Nici verisorii sai nu l-au crezut atunci cand le-a povestit ciudata intamplare, insa a inceput sa filmeze scena stranie, relateaza elite readers.

Nici internautii nu au crezut ceea ce au vazut. In timp ce unii sustin ca inregistrarea este de-a dreptul bizara, altii cred ca imaginile au fost modificate. Superstitia spune ca daca o persoana zareste o alta persoana "fara cap", atunci aceasta este in pericol sau chiar ca este pe moarte.

+Un avion plin cu schelete a fost gasit pe o insula din Filipine.

+Educatoare catre copii: "Ce face mama ta toata ziua, se scarpina?" ... Citeste intreg articolul pe evz.ro