Un barbat a spart un geam de la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Un barbat a spart un geam de la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Mai multe stiri pe aceeasi tema: Protestatarul Adrian Sobaru, arestat la domiciliu dupa ce a intrat cu masina in gardul Guvernului Adrian Sobaru, angajatul TVR care a intrat miercuri cu masina in gardul de la Palatul Victoria, rupand una dintre bariere, va sta in arest la domiciliu 30 de zile, au decis joi magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei.

acum 72 luni (8 Oct 2014)

Barbatul, ranit usor in urma incidentului, a fost dus de jandarmii care asigura paza institutiei in holul cladirii pentru a fi legitimat.

Potrivit unui comunicat emis de DNA in urma acestui incident, Ion Cristinel Grigore a reusit sa intre in biroul procurorului de serviciu pentru a depune o plangere, insa la un momemnt dat acesta a refuzat sa mai vorbeasca. Procurorii au precizat ca pe 22 iulie 2014, Grigore depusese la DNA o sesizare care avea un continut ambiguu, astfel ca acesta a fost chemat sa formuleze plangere sau denunt daca are cunostinta de savarsirea unor fapte de coruptie.

Procurorii au formulat o plangere pe numele lui Grigore, pe care au inaintat-o la Sectiei 3 Politiei din Capitala, sub acuzatia de distrugere. In septembrie, jandarmii au intervenit intr-un caz asemanator la Guvern In urma cu trei saptamani, pe 24 septembrie, un alt incindet a alertat jandarmii dupa ce un barbat a rupt una dintre barierele de la Guvern. Ulterior, el a intrat cu masina in curtea Palatului Victoria, unde a mai mers cateva zeci de metri, pana cand a fost imobilizat de jandarmi. Dupa mai multe ore de audieri, procurorii l-au retinut si l-au dus in fata instantei care au decis ca acesta sa fie arestat la domiciliu. Mai multe stiri ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro