Un barbat a murit in Pasajul Unirii. Inca o tragedie in Bucuresti dupa drama de pe DN1 | GALERIE FOTO

Un barbat a murit in Pasajul Unirii. Inca o tragedie in Bucuresti dupa drama de pe DN1 | GALERIE FOTO

Dupa tragedia de pe DN1 de joi seara, un nou accident rutier a avut loc in aceasta duminica in Pasajul Unirii din Bucuresti, cand, o masina a intrat intr-un stalp.

acum 97 luni (16 May 2016)

Dupa tragedia de pe DN1 de joi seara, un nou accident rutier a avut loc in aceasta duminica in Pasajul Unirii din Bucuresti, cand, o masina a intrat intr-un stalp. La fata locului au intervenit doua ambulante, doua autospeciale de descarcerare si o masina cu apa si spuma, mai informeaza ISU. Doua persoane au fost incarcerate, pompierii reusind sa le scoata dintre fiare, si aplicand metode de resuscitare.

Din pacate, in urma acestui accident, o persoana a decadat, iar o alta este ranita.

"Doua persoane au fost implicate, una a fost scoasa din autoturism, inconstienta, este vorba despre depre un barbat iar cealalta persoana, o femeie este constienta a fost descarcerata si se afla in ambulanta SMURD", a declarat, aterior, Adrian Marin de la ISU Bucuresti-Ilfov, citat de Mediafax.

Potrivit Brigazii Rutiere, la momentul transmiterii stirii, traficul in zona este blocat pe sensul de mers spre Tineretului. Citeste si:

+CINCI oameni au fost UCISI intr-o statie de autobuz din BRAILA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro